Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

Venecijaneri

VENECIJANERI

VenecijaneriVenecijaneriVenecijaneri su veoma popularan i tražen proizvod, dodatak dekoraciji svakog enterijera, koji vas pritom čuvaju od sunca i radoznalnih pogleda. Venecijaneri upotpunjuju ambijent u funkcionalnom i estetskom smislu, a pri tom su ulaganja minimalna. Sa ekonomskog stanovista, za najbolje cene dobijate vrhunski kvalitet i montazu po vašoj želji. Venecijaneri po meri su pogodni i za kućno i za poslovno okruženje.

Venecijaneri se izrađuju od kvalitetnih aluminijumskih lamela širine 16mm, 25mm i 50mm po željenoj boji i meri. Predstavljaju veoma efikasno, ekonomično i lepo rešenje za zaštitu od sunca. Veoma su praktični za sve vrste prostora i veoma laki za održavanje. Montiraju se na prozore, vrata, kose prozore kao i krovne prozore.

Dugotrajnost, minimalno održavanje, povoljna cena, brza realizacija, su kvaliteti koji su omogućili dostupnost ovog proizvoda u svim domovima i poslovnim objektima.

 

Venecijaneri funkcija

 

Funkcija venecijanera je da kontrolišu pravac i količinu svetlosti, i predstavljaju idealno rešenje za sve tipove otvora. Venecijaneri se izrađuju i montiraju po dimenzijama vaših prozora. Venecijaneri su namenjeni za sve vrste stolarije, bez obzira na materijal od koga je stolarija napravljena. Lako se podešavaju, tako da mogu vašoj sobi dati svetlost ili napraviti hladovinu, pružaju osećaj elegancije i harmonije u vašem domu. Široka paleta dezena i boja, Vam olakšava uklapanje u enterijer. Venecijaneri se montiraju u sam okvir prozora sa njegove unutrašnje strane. Takođe se mogu montirati i na krovne prozore.

 

Venecijaneri Beograd ugradnja

 

Venecijaneri se sastoje od metalne plastificirane kutije, mehanizma, i palice za otvaranje i zatvaranje, kao i aluminijumskih traka sa završnom poliesterskom obradom u koloru. Venecijaneri se izrađuju od specijalnog obostrano obojenog aluminijuma tako da im je rok trajanja neograničen. Kako je aluminijum izdržljiv, ovi venecijaneri mogu da se pohvale dugim vekom trajanja, naravno, uz pravilno održavanje. Venecijaneri su laki za održavanje i čišćenje. Potrebno je jednom nedeljno (pažljivo) ukloniti prašinu sa njih, kao i da ih povremeno prebrišete krpom.

 

Venecijaneri popusti

 

Za veće kvadrature dogovaramo sa Vama poseban popust. Pozovite da Vam damo okvirnu procenu.

Venecijaneri slike

ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI

VENECIJANER 25 MM


Širina Lamele: 25 mm
Pogon: providna ili metalna palica u zavisnosti od zahteva kupca
Kanapi i Merdevine: izrađeni u više boja
Kutija: metalna i plastificirana u nekoliko osnovnih boja
Min. Obračunska Mera 1 m2 / kom

VENECIJANER 16 MM


Širina Lamele: 16 mm
Pogon: providna palica
Kanapi i Merdevine: izrađeni u više boja
Kutija: metalna i plastificirana u nekoliko osnovnih boja
Min. Obračunska Mera 1 m2 / kom

VENECIJANER 16 I 25 MM ISSO


Širina Lamele: 16 i 25 mm
Pogon: lančić
Kanapi i Merdevine: izrađeni u više boja
Kutija: specijalno prilagodjena za pvc stolariju
Min. Obračunska Mera 1 m2 / kom

VENECIJANER 50 MM


Širina Lamele: 50 mm
Pogon: kanap
Kanapi i Merdevine: izrađeni u više boja
Kutija: metalna i plastificirana u nekoliko osnovnih boja
Min. Obračunska Mera 1,5 m2 / kom
venecijaneri