Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

Rolo komarnici

KOMARNICI

Sa našim inovativnim rolo komarnicima dosadne muve, komarci i ostali insekti moraće da potraže smeštaj van vašeg doma. Možete otvoriti vrata i prozore svog doma i uživati u letnjim mesecima bez brige, bez iritantnog zujanja ili bolnih ujeda! Zahvaljujući finoj, mrežastoj tkanini komarnika komarci, muve, ose, paukovi i drugi insekti nemaju nikakve šanse da uđu u vaš životni prostor kroz prozore i vrata.
Ovi komarnici se brzo i lako postavljaju, jednostavni su za održavanje. Komarnici se izrađuju po meri, tako da savršeno odgovaraju vašim prozorima. Komarnici su izrađeni po najnovijim tehnologijama. Visok kvalitet sirovina za izradu komarnika garantuje dugotrajnost, otporni su na uticaj UV zračenja i različite vremenske uslove. Propuštaju svetlost i vazduh.

Komarnici mogu biti različitog dizajna i oblika, veoma izdržljivi. Koristimo najnovije tehnologije i kvalitetne sirovine. Naši komarnici obezbeđuju slobodnu cirkulaciju vazduha i dobru ventilaciju. Zahvaljujući našem iskustvu, uspešno smo ušli u mnoge domove i ugostiteljske objekte. Proizvodi koje nudimo su pogodni za ukapanje u sve vrste prozora, aluminijumskih i PVC konstrukcija uz pomoć kuke i petlje trake. Osim toga, pozovite nas, i dogovorimo najniže cene.

VRSTE KOMARNIKA

U zavisnosti od potrebe i mogućnosti ugradnje određuje se tip komarnika koji odgovara Vašim potrebama. Mogu biti fiksni, rolo komarnici, klizni komarnici, plise komarnici.

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su izrađeni od aluminijumskih profila sa mrežicoma od fiberglasa. Fiksiraju se direktno na prozor ili na sims. Predstavljaju najekonomičniju varijantu komarnika. Izrda i ugradnja se vrši u eoma kratkom roku.

Rolo komarnici

Rolo komarnici imaju svoju aluminijumsku kutiju. Mreža je takođe od fiberglasa. Najveću primenu imaju za prozorke otvore jer su veoma funkcionalni za podizanje i spuštanje prema potrebi.

Klizni komarnici

Klizni komarnici imaju svoj fiksni ram. Mreža je od fiberglasa. Pokretanje se vrši horizontalnim klizanjem rama sa mrežom.