Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

Drveni prozori

DRVENI PROZORI

Ne samo da su drveni prozori lepi na izgled, već takođe nude izuzetne performanse u odnosu na sve vremenske uslove. Oni nude izuzetnu izolaciju, postoji opcija postavljanja dvokrilnih i trokrilnih prozora, uz izbor velike palete boja koju možete promeniti bez promene prozora, a uz to i štite životnu sredinu.

Drveni prozor ističe spoljašnji izgled kuće. Zato Stolarija Beograd nudi ne samo standardne opcije već i kompletan spektar drvenih prozora koji odgovaraju vašem ličnom ukusu.

Bilo da renovirate kuću ili stan ili gradite novu, nudimo drvene prozore raznih stilova koji će se uklopiti savršeno u vaš projekat. Svi naši drveni prozori dolaze u standardnim i veličinama po porudžbini.

Stolarija Beograd predlaže inovativno rešenje za opremanje doma drvenim prozorima i vratima sa termopanom, po nemačkoj tehnologiji na alatu WEINIG. Sertifikovani drveni materijal firme Münchinger iz Nemačke. Okov WINKHOUSE, obično otvaranje (oko vertikalne ose) i ventus (otvaranje oko vertikalne i horizontalne ose), Security okov. Okapnice proizvodjača Gutmann, zaptivci firme Dewenter (dupli zaptivni sistem za krilo osigurava idealno zatvaranje).
Impregnanti (prozračni) lakovi firme Teknos u širokom spektru boja, garantuju veliku izdržljivost na spoljne i unutrašnje uticaje. Termopani iz sopstvene proizvodnje gabarita 32mm, 36mm, 40mm i 50mm. Koristi se Kleiberit vodootporno lepilo, grupe opterećenja D4, po standardu DIN EN 204.
Zvučna izolacija koja se postiže sa standardnim termopanom je Rw=32-47 Db. Kombinacijom drvenih profila 78mm i troslojnog termopana postiže se koeficijent Uw=0.8-1.4 W/m²K.

Koeficijent toploptne izolacije Uw=0,8W/m²K je isti kao kod zida od opeke širine 56cm, ili širine 53cm sa malteracijom 3cm unutra i 2cm napolju.

Koeficijenti toplotne izolacije profila /štok i krilo/ za različite vrste troslojno slepljenih drvenih profila:

  • Smreka - Uf = 0.99 W/m²K
  • Meranti - Uf = 1.1 W/m²K
  • Jasen - Uf = 1.4 W/m²K
  • Hrast - Uf = 1.4 W/m²K

Osim u standardnim pravougaonim formama, stolarija se može izraditi u najrazličitijim formama.

  

VAŽNO!

Pri naručivanju drvene stolarije, obavezno naznačiti boju iz kataloga.
 Boja aluminijumske okapnice je standarno srebrna eloksacija ili braon eloksacija.