Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

PVC prozori

PVC PROZORI

PVC prozori - investicija za budućnost

Naši PVC profili su savršeno rešenje koji ispunjavaju sve zahteve za postavljanje u novim zgradama, starim zgradama ili za projekte renoviranja. Stolarija Doskovic Beograd nudi širok spektar različitih sistema i dizajna za sve vrste PVC prozora. Sve je više zahteva za postavljanje prozora od PVC-a u Srbiji. PVC prozori su energetski efikasni, visokog kvaliteta, širokog spektra boja, jednostavni za odrzavanje i dugovečni.

PVC prozori - ekonomska i energetska efikasnost i održavanje

Zbog povoljne cene i kvaliteta PVC je takođe izuzetno važan resurs za uštedu. PVC prozori dobijaju naročito visoke ocene po pitanjima ekologije. PVC prozori nude širok spektar prednosti, ne samo sa ekološkog stanovišta, već i u pogledu ekonomske efikasnosti i specifičnog dizajna. Naši prozorski sistemi pokazuju upotrebu napredne tehnologije u kombinaciji sa praktičnim prednostima i dopadljiv dizajn. To je zato što PVC prozori ne treba samo da štede energiju, već i da doprinose izgledu enterijera i eksterijera. Moderni PVC prozori moraju da obezbede efikasnu zaštitu od hladnoće, loših vremenskih uslova i buke, moraju biti sigurni (onemogućiti ulazak lopova) i imati odličan odnos je cena-korist. PVC prozori takođe treba da budu jednostavni za održavanje i da zahtevaju minimalno trajno održavanje.

PVC prozori preporuka

Sve ovo su uslovi koje ispunjavaju PVC prozori Stolarije Beograd. Stolarija Beograd je vec 15 godina jedan od vodećih proizvođača visoko kvalitetnih PVC prozora. U saradnji sa našim partnerima razvili smo proizvodnju PVC sistema visokog kvaliteta za prozore, vrata, balkonska vrata, zastakljivanje terasa, itd.

Pored prozora kod nas možete naručiti i roletne i drugu dodatnu opremu: fiksne i rolo komarnike, okapnice itd.

PVC prozoriPVC prozori