Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

PVC ulazna vrata

PVC ULAZNA VRATA


Ulazna vrata su pozivnica i vizit karta za svaki dom. Naša PVC stolarija je urađena profesionalno, po najvišim svetskim standardima. PVC ulazna vrata daju vašem domu lep, jedinstven izgled, štite od provalnika i buke.

Ulazna PVC vrata imaju moderan dizajn i dugovečna su. PVC ulazna vrata zahtevaju malo održavanja i imaju prosečni vek od 30 godina. Moderne tehnologije garantuju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Ogromna ušteda energije, zaštita životne sredine čine PVC vrata veoma isplativim. PVC ulazna vrata su otporna na vremenske uslove, spoljne uticaje, izduvne gasove a pri tom se lako održavaju sredstvima za čišćenje. Ova ulazna vrata neće izgubiti vrednost dugi niz godina, pa stoga neće ni vaš dom.

Želite da vaš dom bude svetao, lep i udoban, topao i bezbedan potražite našu PVC stolariju.

TERMOPANELI ZA ULAZNA, PVC I AL VRATA

OBIČNI TERMOPANELI

Izrađeni su od PVC ili aluminijskih panela. Pravimo ih u beloj boji, i takvi se mogu poručiti odmah. PVC paneli po narudzbini mogu da budu u bojama zlatni hrast, tamni hrast, mahagoni i orah. 
Neki modeli mogu da budu izrađeni sa debljinom 40mm, i rade se po dogovoru.

DEKORATIVNI TERMOPANELI

Dekorativni termopaneli su napravljeni od XPS izolacije, sa obe strane su zalepljene PVC ploče. Ploče mogu biti od PVC materijala ili od ABS. Koeficijent prolaza toplote, koji meri količinu toplote koja prolazi kroz jedan kvadratni metar panela u jedinici vremena je K = 1.5 W/m²K. Svi paneli koji imaju debljinu od 24 mm i 40 mm i imaju ugrađena stakla dostupani su u bojama: bela, zlatni hrast i orah.

 

SIMPLE

Paneli koji dominiraju jednostavnom formom, iz serije SIMPLE. Izrađeni od PVC folije 1,5 mm.

LINEGO

Serija LINEGO sadrži 9 panela, za koji je karakteristična srebrna ivica stakla. Pogodni su za zgrade sa modernom arhitekturom. Izrađeni od ABS folije od 3,5 mm. Termopaneli su dostupni bez ukrasa ugrađenih u stakla.

MODERNO

MODERNO kombinuje klasični dizajn i elemente aktuelne tendencije. Moderno linija ima 9 ukrasnih panela.
Izrađeni su od ABS folije 3,5mm. Na zalihama bez ukrasnih lajsni u staklu.

TRADICIONALNO

Paneli koji mogu da se dopadnu ljudima sa retro smislom za enterijer i eksterijer su iz serije TRADITIONALNO. Oni, kao i serije LINEGO i MODERNO, su izrađeni od ABS folije od 3,5 mm. Termopaneli su bez dekorativnih lajsni u staklu.