Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podelite sa prijateljima

Trocal nemački profili Garancija i maksimalna ušteda energije. 

 

Profesionalni nemački okovi. Garancija 10 godina.

Tenda

Tende su najjednostavniji i najlakši način efikasne zaštite od sunca, visokih temperatura, UV zračenja vetra, kiše i nepoželjnih pogleda. Tenda Stolarije Doskovic je jedinstveni spoj, po Vašem izboru, i modernog i klasičnog dizajna, stila, postojanosti i kvaliteta. Tenda predstavlja nepogrešiv dodatak spoljašnjoj opremi Vašeg stana, kafića ili restorana koja svojim konceptom dopunjava ambijent, unosi harmoniju i eleganciju u vaš prostor. Pozovite naš tim, da Vam napravimo idejno rešenje, ili da realizujemo vašu zamisao, a Vama preostaje da samo uzivate pod našom tendom!!!

 

TENDE UPOTREBA

 

Danas je sve rasprostranjenija i šira upotreba tendi. Tende iz našeg asortimana mogu biti različitog oblika i dizajna, usklađene sa vašim zahtevima i potrebama. Ove tende su prilagodljiva i trajna zaštita, spoj iskustva i najnovijih tehnologija i standarda EU.

 

TENDE VRSTE

 

U svom asortimanu Stolarija Doskovic ima veliki izbor tendi koje se razlikuju po nameni i izgledu. Pomoćićemo Vam da izaberete najatraktivniji oblik, konstrukcije dizajn, boju i material za vašu tendu.

 

TENDE ZA TERASE, BASTE, DVORISTE, BALKONE I KAFIĆE

 

U ponudi se nalazi 15 različitih modela tendi. Stabilne su pri uticaju vetra i opciono snega. Birajte između tendi čije su ruke fiksno montirane na gelender ili zid terase, a platno se kači na krajeve ruku tendi pod vrlo velikim uglom a pruža najveću zaštitu od sunca i tendi konzolnog tipa sa zglobnim rukama. Naše tende mogu biti kupolaste, polukružne, kao i tende za bašte i kafiće sa konstrukcijom koja može da se širi levo i desno, sa ručnim ili pogonom sa elekro-motorom. Takođe, možete ugraditi tende sa senzorima dan-noć ili senzorima za vetar.

Jednostavne aluminijumske konstrukcije se kombinuju sa velikim izborom dezena platna, koja mogu biti jednobojna ili višebojna. Akrilna platna Stolarije Dosković su otporna na istezanja, nepromočiva i služe kao dobra zaštita od kiše, a ujedno i platno ostaje što duže čisto. Takođe, omogućavaju prijatan boravak ispod tende pošto propuštaju dovoljno vazduha. Platna su iz uvoza, proivodnja kompanija "PARA" iz Milana. 

Garancija na platno je pet godina a vek trajanja je od 15 do 20 godina.

TENDE CENA

 

U zavisnosti od mogućnosti i želja, opremite svoj dom ili poslovni objekat kvalitetnim, funkcionalnim tendama. Odaberite provereni kvalitet, pristupačne i prihvatljive cene. Izgled tende, dostupnost u različitim dimenzijama kao i modularnost oblika čine da se naše tende perfektno uklapaju se u sve vrste prostora. Specifični zahtevi svakog klijenta utiču na formiranje cene. U zavisnosti od konstrukcije i oblika tende se definiše i ukupna cena.

Konsultujte se sa našim timom i dobijte najbolju ponudu za vašu tendu!!

 

NADSTREŠNICE

 

Nadstrešnice se proizvode od čelične ili aluminijumske konstrukcije. Nadkrivanje može biti sa leksanom, kliritom i raznim drugim materijalima.